Förtätningskampanj tomslang 2017

Senast uppdaterad: 2017-12-22
Pga det stora intresset med fler beställningar än beräknat, har anslutningarna i förtätningskampanjen pågått längre än planerat.
Status vecka 51
Åselby Norra ser ut att bli färdiginstallerat denna vecka, ett par anslutningar återstår. Åselby Södra, Kvarnsveden och Romme håller vi på att boka så de som beställt kommer få ett samtal inom kort. Troligen hinner vi installera de flesta i Kvarnsveden denna vecka med.

Vänliga hälsningar

Tobbe/Trebiq AB
OBS! Vi tar inte emot fler avtal i förtätningskampanjen. Vill man ansluta sig så får man skicka in ett avtal för efteranslutning längre fram.
Har du tomslang? Grattis, då kan du som bor i Romme, Åselby och Hytting eller Morbygge, Mellsta samt Limåskogen i Kvarnsveden beställa fiberanslutning i årets förtätningskampanj!*
Vår entreprenör Trebiq kommer att göra installationerna i dessa områden.
Kontaktperson är Micke Magnusson, 072-510 90 24.
Tidsplanen är något flytande beroende på förutsättningarna vi hittar vid projekteringen i de olika områdena. Dessa projekteringar är utförda till ca 50% av totala antalet.
Det område som ligger först för installation är Hytting där installationer pågår i detta nu.
Anslutningarna kommer att utföras innan sista november med merparten installationer under november månad då förberedelser och blåsning av kablar mm går först.
För att beställa, sök din adress och ladda ned avtal eller beställ direkt på webben med mobilt bank-ID.
Är du osäker om du har tomslang, hör av dig till oss så kollar vi upp detta.
Mejladress:
*Särskilda villkor: Erbjudandet gäller endast till fastighet som har tomslang nedgrävt från ett aktivt optoskåp i Stadsnätet, fram till tomtgräns eller till byggnad som ska anslutas. Eventuell grävning på egen tomt samt håltagning i vägg ingår ej, detta ansvarar beställaren för.