Hoppa direkt till innehåll

Ny prismodell från 1 oktober 2023

Ny kund
Du som blir kund från 1 oktober läggs in i vår nya prismodell.
Borlänge Energi ersätter den tidigare månadskostnaden med en serviceavgift, vilket är ett mer logiskt namn utifrån våra uppdrag mot dig som kund. Serviceavgiften innefattar tjänster så som underhåll, ledningsutsättning för att undvika grävskador, säkerhetsanpassningar och byte av din fiberdosa när det är nödvändigt.
Serviceavgiften blir 40 kronor i månaden oavsett abonnemangsform och ersätter alltså månadskostad/nätavgift.
Den nya prismodellen innebär att det vi tidigare fakturerade som nätavgift/månadskostnad kommer att ingå i avgiften från tjänsteleverantören.
Befintliga kunder
Om du som befintlig kund gör ändringar i ditt avtal, till exempel ändrar anslutningsform, från 1 oktober 2023 läggs du också över i den nya modellen.
Gör du inga ändringar på ditt abonnemang kommer du att få information från din tjänsteleverantör när du läggs över till nya prismodellen.
Tunabyggens hyresgäster
För hyresgäster i Tunabyggens lägenheter anges totalpriset för tjänsterna i stadsnätets Tjänsteguide för Tunabyggen:Tjänsteguide för Tunabyggen.
Om du bor i en bostadsrätt kan föreningen ha kollektivavtal med stadsnätet, fråga din vicevärd eller någon i styrelsen om ni har kollektivavtal.