nat_Roine
Öppet nät för företag

En anslutning till Borlänge Stadsnät ger dig kapacitet och prestanda för framtiden och ett stort urval med tjänster att välja mellan. Ett öppet fibernät är företagens framtid för all kommunikation.

Det öppna nätet

Allt via en fiber. Borlänge Stadsnät erbjuder både små- och stora företag en framtidsteknik utan gränser. Snabbare internet, bekväma server- och driftstjänster, backup, lagring, hemarbete, VPN-lösningar, telefoni med växelfunktioner, tv, larm och säkerhet med mera.
Titta i Tjänsteguiden för att se utbudet.
Vi ansluter fastigheter till det öppna fibernätet. Om du äger den fastighet du sitter i gör du bara en intresseanmälan via länken till höger, så hör vi av oss och berättar mer.
Om du hyr dina lokaler bör du kontakta din fastighetsägare för att se till att fastigheten ansluts.

Här är tre starka skäl till
varför du ska välja fiber:

1. Valfrihet och flexibilitet

I Borlänge Stadsnät blir du inte inlåst. Du väljer själv vilka leverantörer du vill samarbeta med och kan byta när du vill på det öppna nätet. Vill du ha egen kapacitet, kontakta oss.

2. Säkerhet och trygghet

Borlänge Stadsnät är framtidssäkert och ger dig den prestanda du behöver i framtiden. Det är vår nya kommunägda infrastruktur till nytta för enskilda och näringslivet.

3. Ökad effektivitet och nya möjligheter

Snabba förbindelser med omvärlden är en framgångsfaktor. Via fibernätet kan du också utveckla dina egna affärsmöjligheter. Kanske har du en tjänst du vill leverera?