Nya tjänsteleverantörer i Borlänge Stadsnät

Borlänge Stadsnät förstärker sitt tjänsteutbud ytterligare och tar in flera nya tjänsteleverantörer.
Tidigare i år välkomnade vi Bredbandsbolaget och Ownit. Nu är det dags för Boxer att börja leverera internettjänster i vårt fibernät. Men det är inte slut med det här. Inom någon månad så kommer ytterligare förstärkning av nya tjänster. Både i form av befintliga leverantörer som förstärker med högre hastigheter och helhetslösningar, s.k. Trippel play, samt helt nya leverantörer på stadsnätet. Allt som allt så kommer under 2017 sex nya aktörer i ett redan starkt utbud.
- Vi har jobbat hårt på att öka attraktionen för Borlänge Stadsnät och möta kundernas önskemål med ett starkare tjänsteutbud, framförallt på TV-sidan säger Jan-Erik Lindroth, affärsområdeschef.
Mer från fler
Hårt jobb och uppvaktning av tjänsteleverantörerna ger resultat. Detta kommer att ge våra kunder bättre priser, ett större utbud och ökad kvalitet.
- Under 2017 fortsätter vi vår utbyggnad för högtryck. Ju fler kunder vi får in i nätet, desto attraktivare blir vi som marknad. I samarbete med Falu Stadsnät når vi över 20 000 privatkunder. Till det så kommer alla företagskunder, säger Jan-Erik.
Lätt att byta och uppgradera
I Borlänge Stadsnät har du möjlighet till korta bindningstider vilket gör att byte av tjänsteleverantör eller hastighet är enkelt. På www.borlangestadsnat.se kan du se hela utbudet. Vill du göra en ändring kontaktar du din befintliga eller nya tjänsteleverantör.
#inlineditbutton