Utökat tjänsteutbud i Telias samarbete med Borlänge Stadsnät

Under 2017 kommer mer än 10 000 kunder i Borlänge med omnejd med fiber via Borlänge Energi få tillgång till ett utökat utbud från Telia. Sedan tidigare har delar av utbudet funnits tillgängligt men nu utökas samarbetet.
– Det känns mycket glädjande att nu ha en bred plattform av tjänster i vårt expansiva lokala fibernät. Vi vet att våra kunder vill ha valfrihet och enkelhet, så det här är jättebra för oss. Vi arbetar ständigt för att ha ett brett tjänsteutbud och avtalet med Telia innebär att våra kunder får tillgång till ett ännu större utbud av tjänster, säger Jan-Erik Lindroth affärsområdeschef på Borlänge Energi.
Vi är väldigt glada för samarbetet med Borlänge Stadsnät och att få möjlighet att erbjuda en helhetslösning med både en snabb och framtidssäker uppkoppling kombinerat med en flexibel tv-tjänst. Det är något som jag är övertygad om att det kommer tilltala många kunder, säger Philip Wagrowski, ansvarig för Telias tv och bredbandstjänster.
I Telias tv-tjänst, som enligt Svenskt kvalitetsindex har Sveriges nöjdaste tv-kunder, kan man välja mellan över 100 kanaler och tusentals inspelade program. Telias TV-kunder får även tillgång till Telias Filmbutik med över 10 000 titlar samt Play+ som gör det möjligt att se på tv och film precis var och när man vill via dator, surfplatta och mobiltelefon.
Beräknad leveransstart för tjänsterna är efter sommaren.