Nätavgifter privatkunder

I stadsnätet betalar du en aktiveringsavgift samt en månatlig nätavgift för tillgången till fibernätet. Småhusägare debiteras direkt av Borlänge Energi enligt nedanstående tabell.
Anslutningsform och avgift (inkl. moms)
Fiber/Koppar Aktiveringsavgift Nätavgift
Bas 10* 200 kr 150 kr/mån
Plus 10* 200 kr 195 kr/mån
Bas 100* 200 kr 175 kr /mån
Plus 100* 200 kr 220 kr/mån
Stadsnät 250** 1500 kr 250 kr/mån
ADSL 500 kr 150 kr/mån
ADSL-Hel*** 500 kr 219 kr/mån
* Anslutningsformen Bas klarar av Internet och telefoni. Anslutningsformen Plus klarar av Internet, telefoni och tv.
** Stadsnät 250 klarar alla tjänster från 250 Mbit/s och uppåt, även TV.
*** ADSL-Hel gäller om du inte har ett fast telefoniabonnemang.
Borlänge Energi har satsat stort på att bygga ut fibernätet i Borlänge genom åren, >89% kan ansluta sig enligt Post & Telestyrelsen senaste statistik
Då det gamla kopparnätet, som inte lever upp till dagens kapacitetsbehov stängs successivt ner av Telia/Skanova tar vi inte mot några nybeställningar vad gäller ADSL.
För hyresgäster i Tunabyggens lägenheter anges totalpriset för tjänsterna i stadsnätets Tjänsteguide för Tunabyggen:Tjänsteguide för Tunabyggen.
Om du bor i en bostadsrätt kan föreningen ha kollektivavtal med stadsnätet, fråga din vicevärd eller någon i styrelsen om ni har kollektivavtal.

Särskilda villkor kabel-TV

Med fiberanslutning från Borlänge stadsnät kan du beställa kabel-TV från Telenor. Välj mellan de digitala kanalpaketen, då ingår även det analoga basutbudet. Det kräver inte digitalbox utan går ut i alla hemmets TV-apparater.
Filer