Nätavgifter privatkunder

I stadsnätet betalar du en aktiveringsavgift samt en månatlig nätavgift för tillgången till fibernätet. Småhusägare, bostadsrättsföreningar, hyresrätter och samfälligheter debiteras direkt av Borlänge Energi enligt nedanstående tabell.
Anslutningsform och avgift (inkl. moms)
Fiber/Koppar Aktiveringsavgift Nätavgift
Bas 10* 200 kr 150 kr/mån
Plus 10* 200 kr 195 kr/mån
Bas 100* 200 kr 175 kr /mån
Plus 100* 200 kr 220 kr/mån
Stadsnät 250** 1500 kr 250 kr/mån
ADSL 500 kr 150 kr/mån
ADSL-Hel*** 500 kr 219 kr/mån
* Anslutningsformen Bas klarar av Internet och telefoni. Anslutningsformen Plus klarar av Internet, telefoni och tv.
** Stadsnät 250 klarar alla tjänster från 250 Mbit/s och uppåt, även TV.
*** ADSL-Hel gäller om du inte har ett fast telefoniabonnemang.
Borlänge Energi har satsat stort på att bygga ut fibernätet i Borlänge genom åren, >89% kan ansluta sig enligt Post & Telestyrelsen senaste statistik
Då det gamla kopparnätet, som inte lever upp till dagens kapacitetsbehov stängs successivt ner av Telia/Skanova tar vi inte mot några nybeställningar vad gäller ADSL.
För hyresgäster i Tunabyggens lägenheter anges totalpriset för tjänsterna i stadsnätets Tjänsteguide för Tunabyggen:Tjänsteguide för Tunabyggen.
Om du bor i en bostadsrätt kan föreningen ha kollektivavtal med stadsnätet, fråga din vicevärd eller någon i styrelsen om ni har kollektivavtal.

Särskilda villkor kabel-TV

Med fiberanslutning från Borlänge stadsnät kan du beställa kabel-TV från Telenor. Välj mellan de digitala kanalpaketen, då ingår även det analoga basutbudet. Det kräver inte digitalbox utan går ut i alla hemmets TV-apparater.
#inlineditbutton