boende
Alla vill ha stadsnät, så klart!

Ett öppet fibernät är framtiden med obegränsade prestanda. Även om din fastighetsägare inte har insett det så kan du vara med och påverka. Bor du i en hyresrätt hos en privat fastighetsägare, rekommenderar vi att du gör en intresseanmälan här på webben.
Om många hyregäster i din fastighet visar intresse kan det vara signalen som får fastighetsägare att besluta om att ansluta sig till Stadsnätet.

Är du nyinflyttad?

Kolla om din nya adress är ansluten. För att internet, tv och telefoni ska fungera när du flyttar in i din nya lägenhet är det bra om du beställer dina tjänster i god tid. Från det att du har beställt en tjänst tills dess att du kan använda den kan det ta upp till 10 dagar, även om det ofta går snabbare än så. Vill du flytta med ditt gamla telefonnummer tar det ytterligare några dagar.
I Tjänsteguiden under Beställ tjänst hittar du utbud och priser från våra tjänsteleverantörer. När du bestämt vilken eller vilka tjänster du vill ha genomför du beställningen och anger vilket datum du vill ha den inkopplad.
Kolla din adress
Knuffa på
Vad innebär stadsnätet?
 
  • Snabbare och billigare Internet, telefoni och HDTV via fiber
  • Kunna jobba hemifrån med samma prestanda som om man satt på jobbet
  • Valfriheten att själv få bestämma vilka tjänsteleverantörer man vill ha
  • Snabbt, stabilt och säkert, obegränsad prestanda för framtiden
  • Larm och säkerhetstjänster
  • En stabil leverantör på hemmaplan, Borlänge Stadsnät är kommunägt

Vem vill inte ha det så?
#inlineditbutton