RimskysHus2
Framtiden rakt in i villan

Prestandakraven på Internet fördubblas var 18 månad. Det är dags att byta ut de gamla kopparledningarna till dagens och framtidens digitala teknik – fiber. Allt fler tjänster levereras via bredbandet och det ställer höga krav på leveranssäkerheten och bandbredden.
Borlänge Stadsnät är det självklara alternativet för dig som inser att en bra digital uppkoppling är lika viktigt som vattnet i kranen och elen i vägguttaget. Genom att ansluta dig får du tillgång till ett kommunikationsnät av absolut högsta kvalitet och prestanda. Vi erbjuder idag anslutningshastigheter mellan 10 och 1000 Mbit/s i båda riktningarna. Med Borlänge Stadsnät får du en lösning som räcker till – nu och i framtiden.
Fördelarna med en anslutning till stadsnätet
- Brett urval av Internet, TV och telefoni från olika leverantörer.
- Framtidssäkert, stabilt och driftsäkert med den senaste tekniken
- Enkelt att jämföra priser
- Välj tjänster och leverantörer efter ditt behov
- Konkurrensen i nätet pressar priserna
- Bandbredd så det räcker till alla, och lite till
Jag vill bli ansluten!
Det första du måste göra är att anmäla ditt intresse. För att ett område ska fiberanslutas så krävs det att cirka hälften av alla hushåll har gjort en intresseanmälan. Det kan variera beroende på hur stora områdena är, då vi kan dela av ett område och ansluta i etapper. Prata gärna med dina grannar så att de går in på vår hemsida och visar att de vill ha fiber genom att göra en intresseanmälan.
När tillräckligt många har gjort en intresseanmälan så får ni erbjudande om att teckna avtal. Vi håller också ett informationsmöte där vi berättar vad det innebär med en fiberanslutning till Borlänge Stadsnät. När byggprocessen påbörjas hålls ett informationsmöte på plats i området, där representanter från Borlänge Stadsnät tillsammans med entreprenörer går igenom processen och vad som krävs av dig som fastighetsägare
En god investering
Förutom att satsa på morgondagens kommunikationsmöjligheter investerar du också i ditt hus. Modern teknik är ett mervärde som höjer värdet på din villa. Med en modern och flexibel lösning låser du inte ditt hus till en lösning eller ett system. Det gör din villa mer attraktiv eftersom nästa ägare kan välja precis de tjänster som han eller hon vill ha – det kallar vi hållbar trygghet!